Welkom bij…

Kaya, Anouk, Erdal & Timo beter bekend als KAET

Ons verhaal begint al in 2007 tijdens een familievakantie in Istanbul. Daar hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet en daar is onze liefde ontstaan. Pure romantiek zult u denken zo’n vakantieliefde. Geloof me, naast die romantiek was er veel onzekerheid, een enorme afstand en twee hele verschillende werelden. Eén ding was wel zeker, wij wilden samen zijn. Hoe en waar maakte ons niet uit.

Na een jaar elke vakantie naar elkaar toe te reizen hebben we een jaar samen in Istanbul gewoond. Een prachtige ervaring, maar met het oog op de toekomst wilden we weg uit de miljoenenstad. We hebben daarna een tijdje in Duitsland gewoond en zijn daarna gesetteld in Nederland, Noord-Limburg is het geworden.

Hier wonen we alweer ruim 10 jaar en inmiddels lopen er 2 mixjes van ons rond op deze planeet, Timo & Kaya. Onze trots, ons doel en onze missie. Onafhankelijk zijn, samen werken voor ons gezin, en onze jongens laten zien dat je altijd in mogelijkheden mag denken.

Wij wilden ons leven omgooien en zelf invullen in plaats van dat het leven ons invult. Het woord moeten veranderen in willen.

Na veel huiswerk gedaan te hebben naar de behoeftes van andere ouders en hun kinderen zijn we op ons idee gekomen. Onze kinderen willen spelen, vies worden, en makkelijk en vrij bewegen. Ze dragen het liefst comfortabele kleding die er natuurlijk mooi uit moet zien met leuke details en een mooi herkenbaar logo.

Wij als ouders willen kleding die tegen een stootje kan, die makkelijk te wassen is en het liefst zo min mogelijk strijken, toch?! Oh, en stiekem vinden we het toch ook wel heel leuk om soms te matchen met onze kinderen (op een subtiele manier).

Hoe vaak wij als ouders merkkleding voor onze kinderen kochten omdat we dachten dan zal de kwaliteit ook wel goed zijn. Zo vaak teleurgesteld dat er weer eens een rits kapot ging, of het merk gewoon verdween na de intensieve wasbeurten.

Onze eisen die wij stellen aan de kleding van KAET zijn hoog. Waar het kan wordt ons logo geborduurd in plaats van geplakt, details zoals touwtjes, ritsen en afwerking vinden wij belangrijk. Maar wat minstens zo belangrijk is als de kwaliteit is de prijs. De prijs loopt bij veel merken al snel op, zo betaald u daar ook voor de groothandel, de dealer, de winkel etc. Dat wilden wij anders. Wij werken direct samen met de fabrikant!

Wij hebben over de hele wereld ondernemers in de familie en zo is ook het idee ontstaan om samen te gaan werken. Van het prille begin bij het ontwerpen, de productie en de inkoop. Tot aan de webshop het maken van de foto's en zelfs de modellen zijn familie.

Na bloed, zweet en tranen willen wij u vooral met heel veel trots voorstellen aan ons 3de kindje, KAET. Wij willen u een gevoel van vertrouwen en warmte bieden. U bent als klant van harte welkom bij de familie KAET. 


Wij pakken uw bestelling in als een cadeautje en soms stoppen we er ook nog een extra cadeautje bij, daar worden wij zelf ook blij van. Wij gebruiken alleen 100% gerecyclede materialen zoals het papier waarmee we inpakken en de verzendzakken en dozen.

Wij zijn geen fan van plastic, dus is er geen plastic nodig, dan doen we het er ook niet omheen.

Wilt u uw bestelling als cadeautje versturen, laat het ons weten. We kunnen er een persoonlijke boodschap van u bij doen en sturen de factuur alleen per mail ;) 

 

Veel plezier met shoppen, 

                  KAET 

 

Volgt u ons al op  Facebook & Instagram? Wij delen daar nog meer info over ons en onze collectie. We zien u ook daar graag terug!

© 2020 - 2024 KAET Official | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel