Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kaetofficial.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

In verband met hygiëne mogen mondkapjes niet retour gestuurd worden als ze uit de verzegelde verpakking gehaald zijn. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden
Voor ondergoed en badmode geldt dat ze alleen geretourneerd mogen worden als ze ongedragen zijn. Bij passen dient er kleding gedragen te worden onder de genoemde items.

 

Het retourformulier vindt u hier

Identiteit ondernemer

KAET Official
Spinetstraat 28
5802LT Venray 
(LET OP: geen bezoekadres)
info@kaetofficial.nl
KVK: 80008208
BTW-identificatie: NL861527021B01

© 2020 - 2024 KAET Official | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel